Sprøde cookies opskrift

Varm kakao og cookies går hånd i hånd, gør de ik? 

 

Her får du opskriften på nogle lækre og sprøde nøddecookies, som tilmed er glutenfri, mælkefrie og veganske. 

 

Opskrift på lækre sprøde cookies 

- 12 stk.

 

INGREDIENSER:

 

4 dl. rosiner

2 dl. hasselnødder

2 dl. solsikkekerner

2 spsk. tahin

1 spsk. Purple brain

1 spsk. kokosolie

1 spsk. kokossirup

2 tsk. vaniljepulver

2 tsk. kanel

2 tsk. loppefrøskaller

1/2 tsk. flagesalt

 

FREMGANGSMÅDE:

 

Kom halvdelen af rosinerne i en skål, hæld kogende vand på og lad dem trække heri i 30 min. 

Hæld vandet fra og kom de udblødte rosiner i en foodprocessor sammen med halvdelen af hasselnødderne, solsikkekerner, tahin, kokosolie, kokossirup, vanilje, kanel, Purple brain, loppefrøskaller og salt.

Kør det til en fin og klistret konsistens. Hak de resterede hasselnødder groft og ælt dem og de restende rosiner ind i massen.

Tænd ovnen på 175 grader og kom bagepapir på en bageplade. Form massen til 12 kugler, placer dem på bagepladen og tryk dem flade med en gaffel. 

Sæt pladen i oven og bag cookiesene i 15 min. 

Lad cookiesene afkøle på en bagerist og opbevar dem i en lukket beholder.

Cookiesene er perfekte sammen med en kop Brain blend eller Purple brain. 

 

Bestil din Purple brain her >