Naturlige proteinbarer

Uhhhh... bare synet af disse får mine tænder til at løbe i vand... 

Gør dine også det? 

Disse naturlige proteinbarer er perfekte i madpakken eller som eftermiddagssnack. 

De smager super godt og så mætter de! 

Opskriften er fra e-bogen 'Hjerneguf - opskrifter'. Her får du 25 lækre opskrifter, som viser dig hvordan du OGSÅ kan bruge Brain blend og Purple brain. 

Opskrift på naturlige proteinbarer 

12 stk. 

 

INGREDIENSER:

240 g sorte bønner, udblødte og kogte – svarende til 1 dåse

2 dl tørrede figner

2 dl ristede hasselnødder

1,5 dl tørrede morbær

1 dl hel boghvede

3 spsk. kokosolie

3 spsk. Purple brain

1 tsk. vaniljepulver

1 nip salt

 

FREMGANGSMÅDE: 

Klip de tørre stilke af fignerne, kassér dem og hak fignerne groft. Kom dem i en foodprocessor med bønner, kakao, kokosolie, salt og vaniljepulver og kør det til en jævn, ensartet og klistret masse. Kom massen i en skål og ælt de øvrige ingredienser ind så de er jævnt fordelt.
Beklæd en form eller et fad med bagepapir og tryk massen ud i formen så den er ligeligt fordelt. Stil formen i køleskabet i mindst 1 time inden massen skæres i barer.
Opbevares på køl hvor barerne kan holde sig mindst 1 uge.

 

Du kan bestille din Purple brain her >