Hjernen bag

Ida Hjorth  

Jeg hedder Ida Hjorth og er hjernen bag Brain blend. 

 

Alle produkter i Brain blend familien er nogen som jeg har skabt og jeg glæder mig sådan til at dele dem med dig. Jeg håber du bliver ligeså glad for Brain blend familien som så mange andre er blevet. 

 

Min mission er også at det bliver muligt for dig at gå ind på en café og kunne bestille Brain blend. Den første café hvor du allerede kan det nu er café Green Love, Godthåbsvej 142, 2000 Frederiksberg. 

 

Og i denne digitale verden, hvor vi ikke altid mødes irl, da kan internettet være med til at bringe os lidt tættere sammen. 

Derfor bliver jeg så glad når du deler dine billeder med hashtag #brainblend #purplebrain og tagger @brainblend på Instagram og Facebook, når du har lavet en kop. 

 

Tak fordi du følger med og deler. 

 

Jeg vil gøre alt for at du får en god oplevelse herinde i shoppen og med produkterne ude i verden.  

 

Kærligst Ida